Transfernieuws

'Sappig gerucht uit Spanje: Kluivert aangeboden bij Real Madrid'

'Sappig gerucht uit Spanje: Kluivert aangeboden bij Real Madrid'

02-08-2022 20:27 Laatste update: 20:30
1

Een bijzonder gerucht uit Spanje. Volgens El Nacional hebben de zaakwaarnemers van Justin Kluivert hem aangeboden bij Real Madrid. Carlo Ancelotti zou het aanbod 'meteen' van tafel hebben geveegd.

Na een uitleenbeurt bij OGC Nice keerde Kluivert deze zomer weer terug bij zijn eigenlijke werkgever AS Roma. José Mourinho stelt echter geen prijs op de aanwezigheid van de buitenspeler, waardoor een transfer naar een andere club een reële mogelijkheid is. El Nacional weet dat de belangenbehartigers van Kluivert hem aangeboden hebben bij Real Madrid. Ancelotti zou echter totaal geen interesse hebben in de aanvaller.

Het Italiaanse Corriere dello Sport maakt eveneens melding van de vermeende poging van de zaakwaarnemers van Kluivert, maar weet wel dat er andere opties zijn voor de voetballer uit de Ajax-jeugd. Nice zou opnieuw geïnteresseerd zijn in de komst van de tweevoudig international. Ook Torino uit de Serie A en Premier League-promovendus Fulham zijn in de markt voor Kluivert.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!