De laatste

Transfergeruchten

De laatste transfergeruchten uit binnen- en buitenland. Elke dag vind je hier de meest spraakmakende transfergeruchten uit de voetbalwereld!

Olmo blijft belangrijk doelwit van Barça

23-10-2021 12:56

FC Barcelona wil dat de selectie weer zoveel mogelijk uit zelfopgeleide spelers bestaat. De Catalanen hebben daarom hun zinnen gezet op Dani Olmo, die de club op jonge leeftijd verliet voor Dinamo Zagreb. De veelzijdige aanvallende middenvelder (23) kan bovendien voor de broodnodige diepgang zorgen vanaf het middenveld. Barça wil hem het liefst al in januari aantrekken, maar dat is lastig. RB Leipzig ligt dwars en vraagt 60 miljoen euro. (Mundo Deportivo)

Raiola praat met City en Chelsea over De Ligt

17-10-2021 20:54

Mino Raiola sprak met vertegenwoordigers van Chelsea en Manchester City over Matthijs de Ligt. De twee Engelse grootmachten hebben interesse in de Nederlandse stopper, waar Raiola een transfer voor probeert te regelen. Juventus wil echter niet zomaar meewerken aan een transfer van De Ligt: de Oranje-international mag alleen bij activatie van zijn transferclausule van 150 miljoen euro weg. (Calciomercato)

Barcelona vertrouwt agent van Dembélé niet

12-10-2021 19:01

Barcelona probeert al maanden om het contract van Ousmane Dembélé te verlengen, maar stuit steeds op weerstand van zijn zaakwaarnemer. De Franse aanvaller wil zelf graag bijtekenen en dus verdenkt de club agent Moussa Sissoko van het handelen naar eigen belang. Dembélé kan in de zomer transfervrij vertrekken als er geen akkoord wordt bereikt. (El Mundo Deportivo)