VoetbalNieuws

Colofon

De redactie van VoetbalNieuws is gevestigd op:

Joop Geesinkweg 909
1114 AB
Amsterdam

Emailadres: info@VoetbalNieuws.nl

VoetbalNieuws.nl is een handelsnaam van SportPrimeur B.V.

Redactie

Daan Jurgers - daan@voetbalnieuws.nl

Van jongs af aan zat Daan na school achter de computer voetbalnieuws te lezen, dromend van een profcarrière. Die droom kwam niet verder dan een trainingsstage bij RBC Roosendaal, waarna een stage bij VoetbalNieuws de beste volgende stap bleek. Vanuit daar groeide hij door naar redacteur en camjo.

Tom Dieleman - tom@voetbalnieuws.nl

Na een kortstondig avontuur als hockeyer, besloot Tom op achtjarige leeftijd om de stick aan de wilgen te hangen en de voetbalschoenen aan te trekken. Nog altijd schoffelt hij op de zaterdagmiddag in de kelderklasse bij ASC in Oegstgeest. Het schrijven van verhalen en artikelen gaat hem beter af, sinds het begin van VoetbalNieuws is hij hier actief.

Tyvar Meindert - tyvar@voetbalnieuws.nl

Tyvar was jarenlang op de velden van Monnickendam te vinden als doelman en besloot in januari aan de slag te gaan bij VoetbalNieuws. Als Arsenal-fan is hij de nodige teleurstellingen gewend en volgt hij de topcompetities op de voet.

Yannick Sonnemans - yannick@voetbalnieuws.nl

Wie zegt dat voetbal maar bijzaak is in het leven heeft aan Yannick een verkeerde. De Brabantse amateurvelden zijn al van jongs af aan de plek waar je hem in het weekend kan vinden, maar ver schopte hij het uiteindelijk niet. Via verschillende communicatie- en mediaopleidingen werd het vanaf 2022 tijd om zijn passie achterna te gaan: werken in de voetbalwereld, bij VoetbalNieuws.

Joris Vissenberg - joris@voetbalnieuws.nl

Vanaf het moment dat Ronaldinho voor de eerste keer in een Rijsbergse woonkamer op het televisiescherm verscheen, was Joris verliefd op het spelletje. De grote glimlach, lange paardenstaart en Braziliaanse Samba brachten hem als kleine jongen in extase. Helaas lieten zijn eigen voetballende kwaliteiten te wensen over, maar door Joris’ schrijftalent heeft hij zijn voetbaldroom alsnog deels kunnen verwezenlijken.