VoetbalNieuws

Colofon


De redactie van VoetbalNieuws is gevestigd op:

Joop Geesinkweg 909
1114 AB
Amsterdam

Emailadres: info@voetbalnieuws.nl

VoetbalNieuws.nl is een handelsnaam van SportPrimeur B.V.

Hoofdredacteur

Dennie van Laar - dennie@voetbalnieuws.nl 

Dennie's eigen voetbalcarrière kwam op 21-jarige leeftijd abrupt ten einde, maar hiermee verloor hij de liefde voor de sport allerminst. Zijn passie in het veld trekt hij moeiteloos door buiten de lijnen. Hierbij heeft hij een grote voorliefde ontwikkeld voor de bijzondere verhalen in de krochten van het (internationale) voetbal. Dat hij sinds 2022 onderdeel is van VoetbalNieuws is zoals onze grootste voetballegende zou zeggen niet meer dan 'logisch'.

Adjunct-hoofdredacteur

Daan Jurgers - daan@voetbalnieuws.nl

Van jongs af aan zat Daan na school achter de computer VoetbalNieuws te lezen, dromend van een profcarrière. Die droom kwam niet verder dan een trainingsstage bij het inmiddels failliete RBC Roosendaal, waarna een stage bij VoetbalNieuws de beste vervolgstap bleek. Vanuit daar groeide hij door naar redacteur, camjo en inmiddels adjunct-hoofdredacteur.

Redactie

Tyvar Meindert - tyvar@voetbalnieuws.nl

Tyvar was jarenlang op de velden van Monnickendam te vinden als doelman en besloot in januari aan de slag te gaan bij VoetbalNieuws. Als Arsenal-fan is hij de nodige teleurstellingen gewend en volgt hij de topcompetities op de voet.

Yannick Sonnemans - yannick@voetbalnieuws.nl

Wie zegt dat voetbal maar bijzaak is in het leven heeft aan Yannick een verkeerde. De Brabantse amateurvelden zijn al van jongs af aan de plek waar je hem in het weekend kan vinden, maar ver schopte hij het uiteindelijk niet. Via verschillende communicatie- en mediaopleidingen werd het vanaf 2022 tijd om zijn passie achterna te gaan: werken in de voetbalwereld, bij VoetbalNieuws.

Mick van der Natmick@voetbalnieuws.nl

Niets is belangrijker dan voetbal in het leven van Mick. Sinds hij klein is heeft hij maar één grote wens: werken in de voetballerij. Met zijn eigen voetbalkwaliteiten wilde het niet lukken, maar van achter de laptop wel. Na het voltooien van zijn studie journalistiek ging hij aan de slag als redacteur bij VoetbalNieuws.

Yustin Katoen - yustin@voetbalnieuws.nl

Yustin komt uit een echte Drentse voetbalfamilie! Zijn vader speelde in de jeugd van FC Emmen en is momenteel zijn trainer bij het eerste elftal van zondag derdeklasser v.v. Weerdinge. Op de basisschool maakte hij al toernooigidsen voor het WK 2010. Schrijven over voetbal en de vereiste nieuwsgierigheid zat er dus al vroeg in. Yustin stroomde in de zomer van 2022 in bij VoetbalNieuws en heeft inmiddels ook zijn scriptie communicatie bij ons behaald.

Rick van den Krommenacker - rick@voetbalnieuws.nl 

Van kinds af aan had Rick al alle selectieposters van PSV aan zijn muur hangen en sindsdien is de liefde voor voetbal alsmaar groter geworden. Profvoetballer ging het niet worden, dus dan maar de voetbaljournalistiek in was de gedachte. Sinds de zomer van 2022 is Rick in dienst als redacteur bij VoetbalNieuws.

Bob van der Laan - bob@voetbalnieuws.nl

Wie Bob zegt, zegt voetbal. Van jongs af aan is het dé passie in zijn leven. Na zijn vooropleiding van Mediaredactiemedewerker is deze passie omgezet tot werk. Van de amateurvelden in Noord-Holland tot het profvoetbal in Nederland, als journalist en redacteur volgt hij het allemaal. Naast zijn liefde voor AZ staat door AC Milan ook het Italiaanse voetbal centraal in zijn leven. Na een afstudeerstage in Valencia bij de on-demand voetbalorganisatie ONDA F.C. en de studie Creative Business te hebben afgerond, stoomde Bob in de zomer van 2023 in op de redactie van VoetbalNieuws.

Quinten Grevequinten@voetbalnieuws.nl

Voetbal speelt een belangrijke rol in het leven van Quinten. Voor hem is voetbal niet slechts een onderwerp om over te schrijven. Het is een onmisbaar deel van zijn identiteit en levensstijl. De redacteur dompelt zich dagelijks onder in de wereld van het voetbal, waar hij met passie de laatste ontwikkelingen deelt met het publiek van VoetbalNieuws.

Michael Stepien - michael@voetbalnieuws.nl

Al op jonge leeftijd werd voor Michael duidelijk dat hij later in de voetballerij actief zou zijn. Nadat duidelijk werd dat een carrière als profvoetballer niet heel realistisch was, moest het op een andere manier en dus ging hij na de opleiding 'Mediaredactiewerker' aan de slag als redacteur bij VoetbalNieuws.

Brecht Versluis - brecht@voetbalnieuws.nl

Al vanaf de basisschool heeft Brecht de ambitie om werkzaam te zijn in de voetbalwereld. In het bijzonder keek hij altijd op naar de praatprogramma’s en interviews. Zonder dat Brecht het toen besefte, had hij een grote interesse in de videotak van de voetbalwereld. Ook tijdens zijn SPECO-jaren heeft hij aan verschillende videoprojecten meegedaan. Toen hij de mogelijkheid kreeg om te mogen werken bij Voetbalnieuws, wist hij gelijk: hier kan ik mijn passie voor video en voetbal delen. 

Liam Rensink - liam@voetbalnieuws.nl 

Voor Liam draait alles om voetbal. Als fervent supporter van Aston Villa heeft hij een passie voor de sport die verder gaat dan het veld. Hoewel zijn eigen voetbaltalent beperkt is, schittert hij des te meer wanneer hij naar wedstrijden kijkt of voetbalwedstrijden bijwoont. Zijn liefde voor voetbal is onmiskenbaar, bij VoetbalNieuws gaat hij dan ook zijn passie achterna als redacteur.