Nieuws

In deze wedstrijd zou Jurriën Timber weer minuten kunnen gaan maken voor Arsenal

In deze wedstrijd zou Jurriën Timber weer minuten kunnen gaan maken voor Arsenal

26 april - 16:05

De terugkeer van Jurriën Timber in de wedstrijdselectie van Arsenal is aanstaande. Mikel Arteta, de manager van de club, meldt dat Timber's rentree 'heel dichtbij' is. Er bestaat zelfs een kans dat de verdediger al speeltijd krijgt tijdens de North London Derby tegen Tottenham Hotspur aanstaande zondag.

Welke blessure heeft Jurriën Timber?

In de eerste wedstrijd van dit Premier League-seizoen raakte Timber geblesseerd aan zijn kruisband, wat hem acht maanden aan de kant hield. Zijn herstel resulteerde afgelopen maandag in een comeback bij de beloften van Arsenal, waar hij indruk maakte met een prachtig doelpunt. Nu is het moment bijna daar dat hij weer aansluit bij het eerste elftal.

Wanneer kan Jurriën Timber weer spelen?

"Ik kan bevestigen dat het nu heel dichtbij komt", verklaarde Arteta tijdens een persconferentie over de mogelijke terugkeer van Timber in de selectie. De definitieve beslissing over zijn deelname aan de derby wordt zaterdag genomen. Een overwinning in deze wedstrijd is essentieel voor Arsenals ambities in de titelrace, en Timber zou kunnen beginnen met een invalbeurt, mocht hij deel uitmaken van de selectie.