Nieuws

Gelekt: 'zo gaat het uitshirt van Ajax eruit zien in het seizoen 2024/2025'

Gelekt: 'zo gaat het uitshirt van Ajax eruit zien in het seizoen 2024/2025'

7 mei - 11:08

Het nieuwe uitshirt van Ajax voor het seizoen 2024-2025 is uitgelekt door Footyheadlines. Het shirt is ontworpen door Adidas en zal gedragen worden in de Eredivisie en andere competities. VoetbalNieuws.nl laat je zien hoe het nieuwe tenue eruit komt te zien.

Het nieuwe uitshirt van Ajax heeft een unieke combinatie van kleuren. Het shirt is voornamelijk "Crew Blue", een denim-blauwe kleur, en "Pulse Yellow", een lichte fluorescerende gele tint. Deze kleuren zijn ook gebruikt voor het uitshirt van Spanje voor het EK 2024.

Het ontwerp van het uitshirt van Ajax is bijzonder, omdat het de creatieve kant van Ajax en Amsterdam vertegenwoordigt. Het ontwerp is gemaakt met penseelstreken. Het speciale embleem van het shirt is handgetekend met elf penseelstreken, wat symbool staat voor de elf spelers.

Het shirt is gebaseerd op het nieuwe Tiro 24 template van Adidas, dat ook gebruikt wordt voor alle nationale teamkits van 2024. Het nieuwe uitshirt van Ajax wordt in mei 2024 gelanceerd, als het eerste van de club.

Ajax uitshirt 2024/2025

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!