Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip wijzigt eenmaal tegen Vitesse

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip wijzigt eenmaal tegen Vitesse

19 mei om 08:22
Laatste update: 19 mei om 07:26

Ajax speelt zondag de laatste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij Vitesse. Voor beide ploegen staat er niets meer op het spel, maar de Amsterdammers zullen toch met een goed gevoel willen eindigen. VoetbalNieuws geeft je de verwachtte elf namen.

In Amsterdam is het een seizoen om snel te vergeten. Bestuurlijk en op het veld was het chaos, maar dat zal komend jaar een stuk beter moeten zijn. Achter de schermen is men al bezig met het seizoen 2024/25, maar eerst staat er nog een duel met Vitesse op het programma.

John van 't Schip zal voor het laatst aan het roer staan bij Ajax. De trainer zag zijn ploeg afgelopen week met 3-0 winnen van Almere City en kiest er hoogstwaarschijnlijk voor om zijn elftal zo intact mogelijk te laten. Tien van de elf namen zullen ongewijzigd blijven en enkel voorin lijkt de oefenmeester te gaan wisselen.

Steven Bergwijn en Brian Brobbey zullen blijven staan, maar Chuba Akpom zal op de bank beginnen. Steven Berghuis is namelijk fit genoeg om weer te starten en de verwachting is dat dat zal gebeuren. Afgelopen week viel de buitenspeler nog in tegen Almere.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Sutalo, Kaplan, Hato; Mannsverk, Henderson, Taylor; Berghuis, Brobbey, Bergwijn