Nieuws

PSV herkent zich niet in blessureclaim van Lang: 'Is niet de juiste omschrijving'

PSV herkent zich niet in blessureclaim van Lang: 'Is niet de juiste omschrijving'

7 mei - 22:01
1

PSV herkent zich niet in een del van de teksten die Noa Lang dinsdagavond op Instagram heeft geplaatst. De aanvaller van de Eindhovenaren stelde dat er fouten zijn gemaakt rondom zijn hamstringblessures, maar daar wil de club volgens Voetbal International-journalist Marco Timmer niks van weten.

Lang was dinsdagavond openhartig op Instagram. De aanvaller is trots op PSV vanwege het behaalde landskampioenschap, maar baalde stiekem dat hij daar zelf niet heel het seizoen onderdeel van is geweest. Dat komt mede door de hamstringblessures die hij heeft opgelopen, waarbij er volgens hem drie keer een verkeerde diagnose is vastgesteld.

De openbaringen van Lang vallen bij PSV niet in bekende aarde. 'PSV herkent zich niet in de drie verkeerde diagnoses waarover Noa Lang rept op Instagram', begint Timmer op X. De Eindhovenaren doen wel een andere openbaring. 'Wel erkent de club dat de keuzes van de staf mbt de blessure van Lang niet altijd goed hebben uitgepakt.'

Lang staat al sinds begin februari aan de kant bij PSV. Of de aanvaller dit seizoen nog in actie komt in Eindhoven, is niet bekend. Mocht dit niet zo zijn, dan gaat het EK ook sowieso aan zijn neus voorbij.