Transfernieuws

'Spaanse Champions League-ganger leidt strijd om handtekening Feyenoord-doelwit'

'Spaanse Champions League-ganger leidt strijd om handtekening Feyenoord-doelwit'

7 mei - 21:33

Feyenoord heeft nog steeds flinke concurrentie voor Luciano Rodríguez. Volgens Relevo leidt The City Football Group - in naam van Girona - de dans om de handtekening van de veelbelovende Uruguayaan.

Dat Rodriguez naast Feyenoord ook bij Girona wordt genoemd is niet geheel nieuw, maar dat de Catalanen de race leiden wel. Volgens Relevo zou de Spaanse verrassing met deelname aan de Champions League schermen en de speler een soortgelijke route als Savio voor willen schotelen.

Ook Feyenoord is komend seizoen actief in de Champions League, maar het is nog maar de vraag of ze in Rotterdam kunnen tippen aan het transferbedrag dat Liverpool Montevideo - de werkgever van de speler - voor zijn parel vraagt. Het zou gaan om vijftien miljoen euro. Dat zou voor zowel Feyenoord als Girona een inkomend transferrecord zijn.

Sinds Rodríguez op de radar staat in Europa, is zijn rendement niet al te hoog meer in Uruguay. In elf competitiewedstrijden met Liverpool Montevideo staat de teller momenteel op drie goals en geen enkele assist. In de Copa Libertadores scoorde hij één maal, tegen Independiente.