Nieuws

Met deze Liverpool-spelers die een aflopend contract hebben gaat Slot niet werken

Met deze Liverpool-spelers die een aflopend contract hebben gaat Slot niet werken

7 mei - 19:00

Het is nog niet officieel bevestigd, maar Arne Slot gaat de nieuwe manager van Liverpool worden. De oefenmeester van Feyenoord zegt nog voor de volle honderd procent gefocust te zijn op de Rotterdammers, maar zal ongetwijfeld al met een schuin oog naar de selectie van The Reds kijken. Van deze Liverpool-spelers loopt het contract in ieder geval af in de zomer van 2024.

Drie spelers

Zoals het er nu naar uitziet, gaat Liverpool in totaal in ieder geval afscheid nemen van drie spelers die na dit seizoen transfervrij zijn, zo meldde The Athletic onlangs nog. Dat zijn Joël Matip, Thiago Alcantara en Ádrian. Wat de plannen van het drietal zijn is onbekend, maar zij zullen net als Jürgen Klopp en Pepijn Lijnders komend jaar niet meer op Anfield te bewonderen zijn.

Heel erg zullen Thiago, Matip en Ádrian naar alle waarschijnlijk niet gemist worden. In totaal speelden de drie gezamenlijk elf wedstrijden in de Premier League dit seizoen. Daarvan komen er al tien op naam van Matip, het overige duel werd gespeeld door Thiago.