Nieuws

Pasveer bevestigt contractgesprekken met Ajax: 'Club terugbrengen waar het hoort'

Pasveer bevestigt contractgesprekken met Ajax: 'Club terugbrengen waar het hoort'

7 mei - 19:27

Remko Pasveer wil onderdeel zijn van de heropbouw van Ajax, zo vertelt hij in gesprek met AjaxTV. De 41-jarige doelman is nog altijd met de Amsterdammers in gesprek over een nieuw contract.

Van Pasveer is bekend dat zijn contract in de zomer van 2024 afloopt. De doelman en Ajax zouden aanvankelijk uit elkaar gaan zo leek het, maar onlangs werd bekend dat het wellicht toch wat anders gaat lopen. De twee partijen zijn met elkaar in gesprek over een nieuwe verbintenis en die gesprekken lopen nog altijd.

"We zijn in ieder geval in gesprek voor nog een jaar", begint Pasveer in het item. "Mijn rol zal natuurlijk anders worden. Dat had ik ook verwacht. Maar het is mooi om er deel van uit te maken om Ajax weer terug te brengen naar waar het hoort. Dat zal voor mij een mooie taak zijn."

In de selectie van Ajax is nog een speler met een aflopend contract. Het gaat om jeugdexponent Ar’Jany Martha. De twee partijen zouden al akkoord zijn over een verlenging, maar vanuit de club blijft het volgens De Telegraaf nog angstvallig stil.