Nieuws

Gimenez-transfer aanstaande: deze Italiaanse topclub sprak al met zijn entourage

Gimenez-transfer aanstaande: deze Italiaanse topclub sprak al met zijn entourage

26 april - 20:38

Santiago Gimenez staat op de radar van menig topclub en de entourage van de Mexicaan heeft zelfs al gesproken met een Europees topteam. VoetbalNieuws vertelt je om welke club het gaat.

Gimenez leek dit seizoen hard op weg naar het verbreken van menig record. Voor de winterstop scoorde de aanvaller aan de lopende band en leek er geen verdediger in staat om de Feyenoorder af te stoppen. Na de winterstop is er echter geen schijn meer van zijn vorm over, maar toch staan de clubs in de rij.

Welke topclub sprak al met de entourage van Gimenez?

Als we de Italiaanse media mogen geloven, dan is het AC Milan dat wel heil ziet in een samenwerking met Gimenez. De Italiaanse topclub is hard op zoek naar een nieuwe topspits en naast Joshua Zirkzee staat ook de naam van Gimenez hoog op het lijstje. Onder meer Calciomercato stelt dat de Milanezen gecharmeerd zijn van de Feyenoorder en er al een topontmoeting plaats vond met de vertegenwoordigers van de spits. Feyenoord verlangt naar verluidt vijftig miljoen euro voor de aanvaller die al 24 maal scoorde dit seizoen.