Nieuws

Dit schrijven de Engelse kranten over de pijnlijke nederlaag van Manchester United

Dit schrijven de Engelse kranten over de pijnlijke nederlaag van Manchester United

7 mei - 06:50

Na een pijnlijke 4-0 nederlaag van Manchester United tegen Crystal Palace, hebben Britse kranten scherpe kritiek geuit op de prestatie van het team en op coach Erik ten HagVoetbalNieuws.nl vertelt je de belangrijkste bevindingen vanuit de Engelse kranten.

The Telegraph benadrukte de chaos bij Manchester United. Ze beschreven het team als 'crumbling' en de manager als 'sinking'. De krant noemde de nederlaag een van de grootste vernederingen in de recente geschiedenis van de club. Ze benadrukten het gebrek aan organisatie in de verdediging en het gebrek aan een aanvallend plan, wat resulteerde in de 13e nederlaag van United in de Premier League dit seizoen, een clubrecord. 'Ten Hag moet weten dat zijn hoop om in de baan te blijven aan het verdwijnen is, als dat niet al het geval is'​.

The Sun beschreef de wedstrijd als een 'totale capitulatie' en riep Erik ten Hag uit tot 'Erik the Dread'. Ze noemden zijn teamselectie 'beschamend' en benadrukten de slechte prestaties van Casemiro in de verdediging, evenals de ongeïnspireerde teamindeling van United. Ten Hag lijkt volgens hen steeds dichter bij ontslag te komen, zeker na deze 'vernederende' nederlaag​​.

The Mirror bekritiseerde Ten Hag en vroeg zich af of hij wel de juiste man is om het team vooruit te helpen, vooral nu de kans op Europees voetbal voor United steeds kleiner wordt. Ze benadrukten de slechte vorm van het team en de twijfels over Ten Hag's toekomst. 'Voor veel kijkers lijkt Ten Hag al een verloren zaak, met dit als het laatste in een reeks van vernederingen'​.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!