Nieuws

Oosting definitief niet naar Feyenoord: 'Ik was al zo lang met Twente in gesprek'

Oosting definitief niet naar Feyenoord: 'Ik was al zo lang met Twente in gesprek'

26 april - 18:16
1

Joseph Oosting gaat deze zomer niet de overstap naar Feyenoord maken. De trainer van de Tukkers was al lang met FC Twente in gesprek over een verlenging en is van plan spoedig zijn krabbel te zetten onder een nieuw contract.

Oosting werd gezien als de ideale opvolger van Arne Slot, die hard op weg is naar Liverpool. "Hier en daar wordt je naam dan opeens genoemd. Maar ik was al zo lang met FC Twente in gesprek. We wilden er met elkaar uitkomen en dat is gebeurd", vertelt Oosting tegenover Voetbal International.

Oosting vindt het mooi dat zijn naam werd gelinkt aan Feyenoord, maar desondanks twijfelde hij niet om bij Twente te blijven. "Nee, dat heb ik niet gehad. Ik had woensdagavond kunnen zeggen: We zijn bezig over een nieuw contract, maar je moet soms ook even voorzichtig zijn", stelt de oefenmeester. "Als er nog een kans is dat je er samen niet uitkomt, moet je misschien een beetje in het midden blijven. Maar het zal nu vast gaan lukken. Arnold en ik hebben woensdag nog met elkaar gesproken, en daarna. Alles is duidelijk. Eén detail moeten we nog regelen", aldus Oosting.