Nieuws

'Nieuw thuisshirt van Feyenoord voor 2024/25 uitgelekt, vergelijkbaar met 2018'

'Nieuw thuisshirt van Feyenoord voor 2024/25 uitgelekt, vergelijkbaar met 2018'

26 april - 10:21 Laatste update: 10:37

Het nieuwe thuisshirt waarin Feyenoord tijdens het seizoen 2024/25 zal gaan spelen lijkt te zijn uitgelekt. Het doorgaans betrouwbare platform Footy Headlines weet vrijdag details en screenshots van het vermoedelijke shirt naar buiten te brengen. VoetbalNieuws neemt deze met je door!

Net als dit seizoen, zal Feyenoord komende zomer weer aantreden in half-wit en half-rood shirt. Op de borst pronkt MediaMarkt als nieuwe hoofdsponsor en heeft Castore de touwtjes van het design weer in handen. Een terugkerend detail dit seizoen is wederom een witte mauw bij de rode helft van het shirt en een rode aan het witte deel. Waar dit seizoen het shirt nog een rode lijn op de witte mauw en een witte lijn op de rode mauw bedraagt, lijkt dat volgend seizoen niet zo het geval te zijn. Zo is te zien dat de mouwen, net als de kraag, een zwarte afsluiting hebben. Hiermee heeft het shirt veel weg van het shirt dat Feyenoord in het seizoen 2018/19 droeg.

Eerder wist 1908.nl al naar buiten te brengen dat Feyenoord volgend seizoen ook weer een groen-wit-shirt zal hebben. Of het hierbij gaat om het uitshirt, of een derde of vierde shirt, is nog altijd niet duidelijk