Nieuws

Waar en hoe laat kun je Real Madrid - Bayern München in de Champions League zien?

Waar en hoe laat kun je Real Madrid - Bayern München in de Champions League zien?

8 mei - 18:15 Laatste update: 17:52

Real Madrid neemt het woensdagavond op tegen Bayern München in de halve finale van de Champions League. In de eerste wedstrijd eindigde het duel in een spannend 2-2 gelijkspel. Waar kun je deze kraker kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Real Madrid heeft de Champions League maar liefst veertien keer gewonnen, voor het laatst in 2022. Onder leiding van coach Carlo Ancelotti, die de beker als trainer vier keer in de wacht sleepte, is de Spaanse club erop gebrand om de finale op Wembley te bereiken. Bayern München, dat de Champions League zes keer won, voor het laatst in 2020, wil ook graag schitteren in Europa. Hoewel Bayern teleurstellend presteerde in Duitsland, kan de ploeg van Thomas Tuchel, die aan het einde van het seizoen vertrekt, het seizoen nog kleur geven.

Live Real Madrid - Bayern München kijken

Real Madrid – Bayern München begint woensdag 8 mei om 21.00 uur in het Santiago Bernabéu Stadion in Madrid. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij RTL 7 en het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.