Nieuws

Waar en hoe laat wordt Crystal Palace - United in de Premier League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Crystal Palace - United in de Premier League uitgezonden?

6 mei - 10:05

Manchester United reist naar Selhurst Park om het op te nemen tegen Crystal Palace in de Premier League. Beide teams zitten in een andere fase van hun seizoen, maar deze wedstrijd blijft van groot belang. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Crystal Palace - Manchester United kijken

De ploeg van Erik ten Hag heeft recentelijk te maken gehad met enkele uitdagingen. Hoewel er speculaties zijn over een mogelijk vertrek van de Nederlandse coach naar Bayern München, blijft hij gefocust op de huidige taak bij Manchester United. In de competitie heeft United slechts één van de laatste zes wedstrijden gewonnen, en het laatste thuisduel tegen Burnley eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Aan de andere kant heeft Crystal Palace zich al verzekerd van een veilig verblijf in de Premier League en staat momenteel op de veertiende plaats. Van de laatste vijf wedstrijden heeft de ploeg drie keer gewonnen, met het enige verlies tegen Manchester City. Eerder dit seizoen verraste Crystal Palace door op Old Trafford met 0-1 te winnen, dankzij een doelpunt van Joachim Andersen.

Op welke zender is Crystal Palace - Manchester United te zien?

Crystal Palace - Manchester United begint maandag 6 mei om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online​.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!