Nieuws

Vervelend nieuws: Meijer raakt zwaar geblesseerd en mist komend Brugge-spektakel

Vervelend nieuws: Meijer raakt zwaar geblesseerd en mist komend Brugge-spektakel

6 mei - 13:00

Zeer vervelend nieuws vanuit België maandagmiddag. Björn Meijer moet onder het mes en is naar verwachting enkele maanden niet inzetbaar, zo meldt Club Brugge via de officiële kanalen.

Club Brugge speelde zondagavond in de Belgische kampioenspoule tegen Royal Antwerp. Dat deden de Blauw-Zwarten zoals gewoonlijk met Meijer in de basis, maar het duel liep voor hem uit in een deceptie. Na 41 minuten ging de Nederlander naar de kant met klachten. Dat is nooit een goed teken, en Brugge bevestigt dit.

'Bjorn Meijer viel gisteren geblesseerd uit tegen Antwerp. De verdediger moet een medische ingreep ondergaan en zal meerdere maanden onbeschikbaar zijn', aldus Brugge via X. Een smet op de grote wond voor Meijer is dat de club momenteel aan kop gaat in België, met nog twee wedstrijden te gaan.

Helaas voor Meijer staat hij dus niet op het veld tijdens een mogelijk kampioenschap van Brugge en mogelijk ook niet in een Europese finale. Ondanks de met 3-2 van Fiorentina verloren halve finale in de Conference League is er nog kans om de finale te bereiken. Aanstaande donderdag moeten de Belgen deze achterstand in eigen huis om zien te buigen.