Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Londense derby Tottenham Hotspur - Arsenal uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Londense derby Tottenham Hotspur - Arsenal uitgezonden?

28 april - 14:47 Laatste update: 13:32

Vandaag staat één van de meest beladen derby’s van de Premier League op het programma: Tottenham Hotspur tegen Arsenal. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Arsenal, momenteel de koploper van de Premier League met 77 punten uit 34 wedstrijden, heeft een kleine voorsprong op directe concurrent Manchester City. Met slechts vier wedstrijden te gaan, waaronder deze derby, is elke wedstrijd nu van cruciaal belang. Tottenham, vijfde op de ranglijst met 60 punten en twee wedstrijden minder gespeeld, heeft ook nog veel om voor te spelen. Een overwinning zou de kansen van de Spurs op een plek in de top vier, die recht geeft op Champions League-voetbal volgend seizoen, aanzienlijk verbeteren.

De spanningen lopen hoog op in Noord-Londen, waar beide teams vastberaden zijn om de volle drie punten te pakken. Arsenal zal willen bewijzen dat zij de echte titelfavorieten zijn, terwijl Tottenham, onder leiding van Ange Postecoglou, wil excelleren voor het thuispubliek.

Live Tottenham - Arsenal kijken

Tottenham Hotspur – Arsenal begint zondag 28 april om 15.00 uur in het Tottenham Hotspur Stadium. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.