Nieuws

Dit zegt Jürgen Klopp over Arne Slot, zijn mogelijke opvolger bij Liverpool

Dit zegt Jürgen Klopp over Arne Slot, zijn mogelijke opvolger bij Liverpool

26 april - 13:48 Laatste update: 14:03

Liverpool-manager Jürgen Klopp sprak vrijdag tijdens zijn persconferentie positief over de mogelijkheid dat Feyenoord-trainer Arne Slot hem opvolgt bij de Engelse club. "Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee", verklaarde Klopp, die geniet van de speelwijze van het team van Slot en de persoonlijke eigenschappen van de Nederlandse coach roemt.

"Ik geniet van hoe zijn team voetbalt en van wat ik hoor is het ook nog een heel fijne vent", zei hij. De onderhandelingen tussen Liverpool en Feyenoord over Slot zijn in volle gang, waarbij Klopp alleen maar lovende woorden heeft voor zijn mogelijke opvolger. "Het is de beste baan en de beste club ter wereld, met fantastische mensen", benadrukte Klopp, die duidelijk onder de indruk is van het werk van Slot bij Feyenoord.

Naast de ontwikkelingen rondom Slot, had Klopp ook persoonlijk nieuws te delen over Cody Gakpo, die onlangs vader werd van een zoontje. "Hij zegt dat alles goed gaat: goed met de moeder, met het jochie en met de vader, die terug op de training is", meldde Klopp. De focus van de persconferentie verschoof daarna snel naar het aanstaande duel met West Ham United.