Nieuws

'Slot-deal aanstaande: laatste plooien worden rechtgestreken tussen Feyenoord en Liverpool'

'Slot-deal aanstaande: laatste plooien worden rechtgestreken tussen Feyenoord en Liverpool'

26 april - 20:15 Laatste update: 20:18

Arne Slot is hard op weg naar Liverpool, zo stelt het Algemeen Dagblad. De onderhandelingen tussen Feyenoord en de Engelsen verloopt voorspoedig en men verwacht dat de deal snel wordt beklonken.

Het AD stelt dat niets een deal meer in de weg lijkt te staan. 'Feyenoord en Liverpool voerden de afgelopen dagen goede gesprekken over de trainer. Slechts de laatste details scheiden hem van een vertrek. Liverpool hoopt de overstap van Slot naar Engeland snel af te ronden.' De afgelopen dagen kwam het nieuws rondom Slot in een stroomversnelling en zowel vanuit Engeland als Nederland klinken nog enkel positieve geluiden rondom de overstap.

Hoeveel Liverpool naar Feyenoord gaat overmaken is nog de vraag. Feyenoord zou nog altijd inzetten op een bedrag van rond de vijftien miljoen euro. The Reds zouden daar inclusief bonussen in mee willen gaan waardoor alle obstakels uit de weg zijn. Slot wist in drie seizoenen tijd meerdere titels op zijn naam te schrijven. Zo won de trainer onder meer het landskampioenschap en de KNVB Beker.