Nieuws

'Zirkzee gaat snel beslissen over zijn toekomst, interesse uit Bundesliga'

'Zirkzee gaat snel beslissen over zijn toekomst, interesse uit Bundesliga'

18-07-2022 21:53 Laatste update: 21:53

Joshua Zirkzee zal binnen nu en twee weken beslissen waar zijn toekomst ligt, meldt Sky Sports. De 21-jarige spits van Bayern München werd de afgelopen tijd aan veel clubs gelinkt.

Een langer verblijf bij Bayern heeft de voorkeur van Zirkzee, die recentelijk werd genoemd bij onder meer Ajax, PSV en diverse clubs in Europa. Bij Der Rekordmeister lijkt de jeugdinternational van Oranje weinig uitzicht op speeltijd te hebben en dus wil de Duitse kampioen best meewerken aan een vertrek.

Volgens Sky moet Zirkzee tussen de tien en vijftien miljoen euro kosten. VfB Stuttgart is naar verluidt geïnteresseerd, maar kan rekenen op veel concurrentie voor het jeugdproduct van Feyenoord. Zirkzee verliet Rotterdam in 2017 voor Bayern, dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan RSC Anderlecht. Mocht de Duitse kampioen Zirkzee verkopen, willen ze wel een terugkoopoptie in het contract opnemen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!