Nieuws

Kahn ontkent Lewa-geruchten: 'Zo gaat dat gewoon niet'

Kahn ontkent Lewa-geruchten: 'Zo gaat dat gewoon niet'

17-04-2022 13:56 Laatste update: 13:59

Robert Lewandowski en Bayern München zijn er nog altijd niet uit over een nieuw contract. Directeur Oliver Kahn stelt dat sommigen de verkeerde voorstelling hebben van contractonderhandelingen en vraagt om geduld. 

De geruchtenmolen rondom Lewandowski draait al weken op volle toeren en onder meer FC Barcelona zou een kans maken op de handtekening van de Pool. "Robert heeft gewoon nog een contract bij ons voor komend seizoen", beweert Kahn tegenover Sport1. "We zijn met hem in gesprek en willen dt hij zo lang mogelijk actief blijft bij Bayern."

Kahn denkt dat sommige mensen de onderhandeliingen te veel met videospellen vergelijken. "Sommigen denken misschien dat zylke gesprekken en onderhandelingen gaan zoals in Football Manager. Dat ik op een knop druk en de speler zijn contract verlengt. Zo gaat dat gewoon niet", zegt de oud-doelman. 

Het financiële aspect van de overeenstemming blijft het grootste struikelpunt, weet ook Kahn. "Als club moet je dan ook kijken naar hoe je hetzelfde kan blijven doen in de huidige situatie, want ook Bayern heeft flink geleden tijdens de coronacrisis. We willen respectvol omgaan met spelers en laten ons niet onder druk zetten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!