Nieuws

Ihattaren lijkt tegen PSV debuut te kunnen maken: Typisch Ajax om dat te doen

Ihattaren lijkt tegen PSV debuut te kunnen maken: "Typisch Ajax om dat te doen"

17-04-2022 09:25 Laatste update: 15:21

Mohamed Ihattaren zit naar alle waarschijnlijkheid voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Ajax. Aad de Mos vindt het 'typisch Ajax' om de aanvallende middenvelder uitgerekend tegen PSV bij de groep te halen.

Sjaak Swart en Aad de Mos blikken in het Algemeen Dagblad vooruit op de bekerfinale van zondagavond. Mister Ajax gaat in op de plek in de selectie voor Ihattaren. "Ik vind dat leuk. Ik heb ook heel leuk contact met hem. Hij vond het prachtig toen we in het begin kwamen kijken. Het zou fantastisch zijn als ze ‘m bij Ajax weer aan de praat krijgen. Hij heeft absoluut kwaliteiten, maar moet wat slimmer worden en niet overal op ingaan."

De Mos plaatst een kanttekening bij de keuze van Erik ten Hag. "Ik kan me wel voorstellen dat er ook jonge spelers zijn die zelf op zijn plek hadden gehoopt. Naci Unuvar leek even de weg kwijt, maar is door Heitinga weer op het paard gezet. Hij heeft een paar geweldige wedstrijden gespeeld. Ik kan me voorstellen dat hij denkt: waarom hij wel en ik niet? Voor PSV is het niet prettig. Zij krijgen een aandachtspuntje bij. Typisch Ajax om dat te doen", besluit De Mos.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!