Nieuws

Turks gerucht: Ajax-scouts op tribune bij Fenerbahçe voor keeper én Kadioglu

Turks gerucht: Ajax-scouts op tribune bij Fenerbahçe voor keeper én Kadioglu

17-02-2022 13:52 Laatste update: 23:08

Ajax zou interesse hebben in Ferdi Kadioglu, melden Turkse media. Takvim schrijft dat de Amsterdammers scouts naar de Conference League-wedstrijd van Fenerbahçe hebben gestuurd.

Het gerucht ging al langer dat Ajax interesse had in doelman Altay Bayindir. De Turk wordt gezien als mogelijke opvolger van Andre Onana. Woensdag sijpelden er echter ook verhalen uit Turkije door dat de Amsterdammers ook de verrichtingen van de 22-jarige Kadioglu in de gaten houden. De oud-speler van NEC vertrok in 2018 naar Turkije en bezit momenteel een aflopend contract waardoor hij transfervrij de deur uitloopt.

Takvim stelt dat Ajax aan het onderzoeken is of de aanvallende middenvelder goed genoeg is voor de huidig landskampioen. De Arnhemmer speelde negentig keer in de hoofdmacht en wist negen keer het net te vinden. Kadioglu kwam vijftien keer uit voor Jong Oranje, maar heeft recentelijk aangegeven zijn interlands voor Turkije te willen spelen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!