Nieuws

'Nieuw contract' volgens Dembélé niet uitgesloten ondanks fel Barcelona-statement

'Nieuw contract' volgens Dembélé niet uitgesloten ondanks fel Barcelona-statement

20-01-2022 17:37

Ousmane Dembélé heeft via een statement gereageerd op zijn contractsituatie bij FC Barcelona. Volgens de rappe buitenspeler worden er nog steeds gesprekken met de Blaugranas gevoerd over een nieuwe verbintenis.

Via Instagram reageert Dembélé op het bericht van FC Barcelona dat de club van hem af wil. 'Denk maar niet dat ik geen onderdeel meer uitmaak van het project', valt ondermeer te lezen in de emotionele post van de vleugelaanvaller.

Volgens Barcelona zijn er in de afgelopen zes maanden gesprekken gevoerd over het verlengen van het contract van Dembélé. Elk aanbod werd 'systematisch afgewezen' door de Frans international en zijn entourage, liet voetbaldirecteur Mateu Alemany eerder op de donderdag weten via de officiële kanalen van de Spaanse grootmacht. 'Spreek niet over intenties die ik nooit heb gehad', haalt de aanvaller uit naar de beleidsbepaler van de Catalaanse club.

Dembélé toont zich strijdvaardig. 'Ik heb een contract en ik ben beschikbaar voor Xavi. ik zal niet opggeven.' Opmerkelijk genoeg geeft de tweebenige aanvaller aan dat 'er nog steeds gesprekken gaande zijn over een mogelijke contractverlenging'. 'Mijn zaakwaarnemer is ermee bezig. Ik focus me alleen op het veld', besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!