Nieuws

Brobbey 'mist' Ajax-tijden: 'Soms denk ik: misschien moet ik dit wel meemaken'

Brobbey 'mist' Ajax-tijden: 'Soms denk ik: misschien moet ik dit wel meemaken'

08-10-2021 20:12

Brian Borbbey heeft in een interview met De Telegraaf zijn hart gelucht. De negentienjarige spits kent een moeizame start bij RB Leipzig. Als zijn kansen uitblijven in Duitsland, gaat Brobbey naar eigen zeggen met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in gesprek.

Brobbey, die vrijdagavond geblesseerd uitviel bij Jong Oranje, blikt bij De Telegraaf eerst terug op zijn jaren bij Ajax. "Ik heb een heel leuke tijd gehad bij Ajax, écht een heel leuke tijd. Samen met mijn vrienden, Ryan Gravenberch en Kenneth Taylor. Ik mis die tijden wel ja. Zeker weten. Bij Ajax had ik één spits voor me staan, in Leipzig twee", doelt de jeugdinternational op André Silva en Yussuf Poulsen.

Bij Leipzig stond Brobbey nog geen wedstrijd in de basis. "Soms denk ik: misschien moet ik dít, deze ervaring, gewoon meemaken", stelt hij. "Eigenlijk wil ik dat niet, maar ja, als het zo moet gaan, dan moet het zo gaan hè."

"De trainer zegt dat mijn tijd zal komen, dat ik erin moet blijven geloven", gaat Brobbey verder. "Ik zie het wel. Als het niet komt, dan komt het niet. Wat ik dan ga doen? Dan ga ik even met mijn zaakwaarnemer zitten. Zo makkelijk is het. Ik blijf sowieso keihard trainen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!