Nieuws

Chong appt met Manchester United-staf: ''Goed gedaan' of 'dat kan Beter''

Chong appt met Manchester United-staf: ''Goed gedaan' of 'dat kan Beter''

08-10-2021 16:50

Tahith Chong is voor de derde keer uitgeleend door Manchester United, maar is nog altijd niet vergeten door The Mancunians. De Jong Oranje-international, uitkomend voor Championship-club Birmingham City, heeft nog contact met manager Ole Gunnar Solskjaer, vertelt hij aan de clubkanalen van zijn eigenlijke werkgever.

Chong kwam vorig seizoen uit voor achtereenvolgens Werder Bremen en Club Brugge. Dit seizoen maakt hij dus meters bij Birmingham City, de huidige nummer zestien van het Championship. "Ik wil mezelf continu verbeteren", tekent de Manchester United-site op. "Leren van de fouten die ik maak en proberen die niet opnieuw te maken in de volgende wedstrijden die ik speel."

De eindverantwoordelijken op Old Trafford houden hem dus in de gaten. "Ik app af en toe met de manager (Solskjaer, red.) en met Darren Fletcher en Kieran McKenna (de assistenten van de Noor, red.). Na wedstrijden sturen ze wel eens: 'goed gedaan'. Of: 'goed gedaan, maar je kunt dit en dit nog verbeteren'. Het contact is in elk geval goed."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!