Nieuws

Letsch kijkt uit naar treffen met boezemvriend: 'We hebben dinsdag even gebeld'

Letsch kijkt uit naar treffen met boezemvriend: 'We hebben dinsdag even gebeld'

29-09-2022 16:32 Laatste update: 16:38

Thomas Letsch kijkt uit naar zijn Bundesliga-avontuur met VfL Bochum. De voormalig Vitesse-trainer coacht zaterdag zijn eerste wedstrijd tegen RB Leipzig, waar uitgerekend goede vriend Marco Rose aan het roer staat.

Het tweetal werkten twee jaar samen bij RB Salzburg. De vriendschap tussen Letsch en Rose is de afgelopen jaren alleen nog maar gegroeid en de twee oefenmeesters gaan zelfs samen op vakantie. "Ik waardeer hem niet alleen als deskundige op het gebied van voetbal, maar vooral ook als persoon", vertelt de oefenmeester van Leipzig op de persconferentie in aanloop naar het duel.

Letsch liet zich op de persconferentie ook positief uit over zijn boezemvriend. "Na Bayern München is Leipzig de ploeg met de meeste individuele kwaliteit van de Bundesliga", reageerde de voormalig Vitesse-trainer. "We hebben dinsdag even gebeld, maar dat ging niet over de wedstrijd", zegt Letsch, die uitkijkt naar de ontmoeting met het RB Leipzig van Rose. "Ik hoop dat mijn humeur zaterdagavond beter is dan dat van hem."

Het treffen tussen RB Leipzig en VfL Bochum wordt zaterdag om 15.30 uur afgewerkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!