Nieuws

Gladon: 'Media is uit op sappige verhalen, maar bij Fortuna is alles rustig'

Gladon: 'Media is uit op sappige verhalen, maar bij Fortuna is alles rustig'

15-09-2022 23:55

Fortuna Sittard-eigenaar Isitan Gün krijgt bijval van de fans van de Limburgers. Volgens supportersvereniging-voorzitter Martijn Weijman liggen de matige prestaties op het veld niet aan de clubleiding.

Sjors Ultee werd na drie duels in het nieuwe Eredivisie-seizoen ontslagen. Met de nieuwe trainer Julio Velázquez hopen de eigenaren de weg omhoog in te slaan. "Jullie maken je veel drukker om onze club, dan wij zelf", aldus Weijman tegenover het Algemeen Dagblad. "Zonder Isitan was onze club er niet meer geweest. Zonder hem hadden we nu niet met duizenden op de tribune gestaan. Vanaf het moment dat hij het in 2016 voor het zeggen kreeg, is het elk jaar een beetje beter gegaan. We geloven dat we onder hem ook de volgende stappen gaan zetten."

Ook begrijpt Weijman niks van het 'Förtunaspor'-imago. "In de zes jaar dat Isitan hier is, las of hoorde je zelden negatieve verhalen. En nu het voor het eerst sportief wat minder gaat, deugt het volgens sommigen allemaal niet wat er gebeurt." Ook aanvaller Paul Gladon maakt zich geen zorgen. De sfeer is volgens hem 'heel positief' bij de Limburgers. "We hebben een goede selectie. Met Burak loopt er een topspits rond", aldus de aanvaller. "Ik snap dat de media uit zijn op sappige verhalen, maar bij ons is alles rustig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!