Transfernieuws

Officieel: Groenen volgt landgenote Martens en tekent contract bij PSG

Officieel: Groenen volgt landgenote Martens en tekent contract bij PSG

15-09-2022 10:00 Laatste update: 10:03

Jackie Groenen is officieel speler van Paris Saint-Germain, melden de Fransen via de clubsite. De Nederlandse middenvelder heeft een contract tot de zomer van 2025 getekend in de Franse hoofdstad.

PSG had al een langere tijd interesse in Groenen, maar nu hebben de Fransen zich eindelijk officieel kunnen versterken met de Oranje-international. De middenvelder arriveerde volgens Franse en Britse bronnen woensdag al in de Franse hoofdstad om de overstap van Manchester United naar PSG af te ronden. Tijdens haar bezoek ontmoette de speelster enkele toekomstige ploeggenoten, waaronder landgenote Lieke Martens. De aanvaller maakte afgelopen transferzomer de overstap van FC Barcelona naar Parijs. 

De 27-jarige Oranje-international was lange tijd niet van plan om te vertrekken uit Manchester. "Voor zover ik weet blijf ik bij Manchester United", stelde Groenen vorige week nog tegenover ESPN. "Er was interesse en er is interesse, maar ik zit voorlopig goed op mijn plek in Manchester. Al is de transferperiode nog wel geopend." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!