Transfernieuws

'Pjanic op weg naar lucratief avontuur: transfer slecht nieuws voor De Jong'

'Pjanic op weg naar lucratief avontuur: transfer slecht nieuws voor De Jong'

06-09-2022 09:39

Miralem Pjanic lijkt de deur bij FC Barcelona definitief achter zich dicht te trekken. De Bosnische middenvelder is hard op weg naar Sharjah FC, spelend in de Verenigde Arabische Emiraten.

Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse transferspecialist is er een akkoord bereikt over een directe overgang van de spelverdeler. Alleen de persoonlijke voorwaarden van Pjanic zouden nog een streep kunnen zetten door de mogelijke overgang. Het afgelopen jaar was de international ook al niet actief voor FC Barcelona: destijds werd de 32-jarige voetballer verhuurd aan Besiktas uit Turkije.

Aangezien de transfermarkt in het dwergstaatje uit het Midden-Oosten nog open is, kan de transfer 'gewoon' worden afgerond. Barcelona staat welwillend tegenover een vertrek van de flop die twee jaar geleden van Juventus overkwam. Met zijn salaris drukt hij zwaar op de begroting. Door het aanstaande vertrek kunnen de Blaugranas het contract van Frenkie de Jong-concurrent Gavi (18) openbreken en verlengen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!