Transfernieuws

'Chelsea deed in zoektocht naar aanvaller laatste week vraag naar Gakpo'

'Chelsea deed in zoektocht naar aanvaller laatste week vraag naar Gakpo'

02-09-2022 11:52

In de slotweek van de transfermarkt is Cody Gakpo kort in beeld geweest bij Chelsea. Dat meldt Voetbal International.

VI meldt dat de Londense grootmacht in de laatste week van de transfermarkt dacht aan Gakpo als extra aanvaller na het vertrek van Romelu Lukaku, Callum Hudson-Odoi en Timo Werner. Uiteindelijk werd Chelsea nooit concreet voor de jeugdexponent van de Eindhovenaren. 'Serieus was het geen moment', schrijft Voetbal International.

Lange tijd leek Gakpo inderdaad op weg naar de Premier League. Manchester United, Southampton, Leeds United en dus Chelsea waren geïnteresseerd. Southampton en Leeds United waren het meest concreet. Laatstgenoemde bood uiteindelijk 45 miljoen euro op de aanvaller en had zelfs een vliegtuig voor Gakpo klaarstaan.

Gakpoo besloot uiteindelijk bij de Eindhovense topclub te blijven. De aanvaller gaf meermaals aan dat het plaatje perfect moest kloppen. Dat bleek dus bij Leeds United niet het geval te zijn.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!