Transfernieuws

Lof voor aanstaande Ajax-aanwinst: 'Werklust, snelheid, diepgang én power'

Lof voor aanstaande Ajax-aanwinst: 'Werklust, snelheid, diepgang én power'

31-08-2022 21:29

Jan van Halst heeft de aanstaande transfer van Lucas Ocampos naar Ajax besproken. De analist van Ziggo Sport denkt dat de Argentijn een goede kans heeft om te slagen bij de Amsterdammers.

De verwachting is dat woensdagavond de huurdeal met Sevilla rondkomt. Naar verluidt gaat Ajax Ocampos voor een som van vier miljoen euro een jaar huren en heeft het vervolgens de mogelijkheid de aanvaller na een jaar voor zestien miljoen euro te kopen. "Ik vind het van toegevoegde voor Ajax, alhoewel hij geen typische Ajax-speler is. Ik ben onder de indruk van zijn werklust, snelheid en diepgang en zijn power", zegt Van Halst bij Ziggo Sport.

In de Johan Cruijff Arena moet Ocampos de naar Manchester United vertrokken Antony doen vergeten. "Het enige dat Schreuder zoekt is snelheid en diepte en Ocampos heeft dat ook. Het is wat ongepolijster: het is een ander type speler dan Antony. Misschien wordt hij niet eens gehaald voor de basis. Als een tegenstander murw gespeeld is na een uur, is het heerlijk om zo'n gast erin te kunnen brengen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!