Transfernieuws

Update: 'Bullaude bereikt akkoord met Feyenoord, transfersom valt lager uit'

Update: 'Bullaude bereikt akkoord met Feyenoord, transfersom valt lager uit'

23-08-2022 15:46

Feyenoord heeft een principeakkoord bereikt met Godoy Cruz over Ezequiel Bullaude. De aanvallende middenvelder moet alleen nog de medische keuring afleggen en wordt vervolgens gepresenteerd als de veertiende Feyenoord-aanwinst van het nieuwe seizoen. 

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908. De Argentijn tekent een contract tot 2027 en de transfersom zal lager uitvallen dan in Zuid-Amerika wordt genoemd. Daar gaat het bedrag van zevenenhalf miljoen euro rond, inclusief één miljoen euro aan bonussen. Het zou een evenaring van het transferrecorrd van Feyenoord zijn. Momenteel staat die op naam van Quinten Timber, die onlangs de overstap van FC Utrecht maakte. 

Volgens journalist César Luis Merlo landt Bullaude woensdag in Rotterdam om de medische keuring te ondergaan en zijn contract te tekenen. Feyenoord sloeg de afgelopen maand een grote slag op de transfermarkt en haalt met Bullaude de veertiende nieuwe versterking binnen in De Kuip. Momenteel staat Feyenoord na drie wedstrijden op de tweede plek in de Eredivisie en werden er zeven punten verzameld.

Update: Feyenoord zal niet de eerdergenoemde zeven miljoen euro plus bonussen betalen voor Ezequiel Bullaude, waardoor de Argentijn niet de recordaankoop van Feyenoord zal worden, meldt De Telegraaf. Bovendien troeven de Rotterdammers Standard Luik af in de strijd om de aanvallende middenvelder.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!