Opstellingen

PSV maakt opstelling bekend: Til en Sangaré op de bank, Savinho bij de selectie

PSV maakt opstelling bekend: Til en Sangaré op de bank, Savinho bij de selectie

06-08-2022 18:53 Laatste update: 19:08

PSV heeft de opstelling bekendgemaakt voor het uitduel met FC Emmen. Guus Til begint net als Ibrahim Sangaré op de bank. Jarred Branthwaite ontbreekt nog in de selectie. Ismael Saibari, die de laatste tijd een goede indruk maakt, zal ook niet starten tegen Emmen. 

Walter Benítez start, zoals verwacht, op doel. Johan Bakayoko mag het opnieuw vanaf de aftrap laten zien en Sangaré wordt uit voorzorg op de bank gehouden. Savinho deed vrijdag mee met Jong PSV en zit nu op de bank bij het eerste elftal. Branthwaite ontbreekt nog bij de winnaar van de Johan Cruijff Schaal. Voorin moet Bakayoko met Cody Gakpo en Luuk de Jong voor het gevaar gaan zorgen. 

PSV trapt om 20.00 uur af tegen FC Emmen en zag Ajax eerder op de dag bijna puntenverlies lijden. Mede door Davy Klaassen en Brian Brobbey stelden de Amsterdammers echter orde op zaken en werd een achterstand omgebogen naar een 2-3 overwinning op bezoek bij Fortuna Sittard. 

Opstelling PSV: Benítez, Max, Obispo, Teze, Hoever, Gutíerrez, Veerman, Simons, Gakpo, De Jong, Bakayoko

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!