Nieuws

'Feyenoord-target krijgt rugnummer zeventig, Saint-Étienne gaat uit van vertrek'

'Feyenoord-target krijgt rugnummer zeventig, Saint-Étienne gaat uit van vertrek'

01-08-2022 16:41 Laatste update: 16:40
1

Feyenoord hoopt volgens 1908nl nog steeds op de komst van Adil Aouchiche. De middenvelder van Saint-Étienne heeft ondertussen rugnummer 70 gekregen bij de Fransen.

Dat meldt Sainté Inside op Twitter. Volgens hen gaat Saint-Étienne ervanuit dat Aouchiche een transfer gaat maken deze zomer. De Ligue 1-club heeft de middenvelder rugnummer 70 gegeven, terwijl hij vorig seizoen nog met rugnummer 17 speelde.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908nl aast Feyenoord nog steeds op de spelverdeler. Er zouden echter meerdere clubs op het vinkentouw zitten voor Aouchiche. De technicus heeft nog een contract tot medui 2023 bij de Franse club.

Aouchiche kan op zowel 8, 10 als beide vleugels uit de voeten en 'valt in de categorie spelers die Feyenoord binnen kan slepen', meldt 1908nl. Feyenoord ziet in Aouchiche een vervanger voor  Orkun Kökçü, mocht de Turks international nog vertrekken uit Rotterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!