Nieuws

Bijna helemaal rond: St. Juste landt in Lissabon voor afronding transfer

Bijna helemaal rond: St. Juste landt in Lissabon voor afronding transfer

09-05-2022 16:05

Jeremiah St. Juste staat op het punt om FSV Mainz 05 te veruillen voor Sporting Portugal. De Nederlandse verdediger is geland in Lissabon om zijn toptransfer af te ronden.

Dat blijkt uit een foto die Fabrizio Romano deelt op zijn Twitteraccount. In een eerder stadium meldden diverse media al dat St. Juste op weg was naar Sporting Portugal. Volgens de Italiaanse transfergoeroe gaat de transfer er definitief van komen. Op de foto is te zien hoe St. Juste in het bijzijn van zijn broer uit een vliegtuig stapt.

Volgens Romano is er sprake van een definitieve transfer, waarmee een bedrag van 9,5 miljoen euro mee gemoeid is. De verwachting is dat de voormalig Feyenoorder zijn krabbel zet onder een langlopende verbintenis. De Stadionclub deelt mee als de transfer definitief doorgaat: de club bedong bij de onderhandelingen met Mainz een doorverkooppercentage. Ook sc Heerenveen kan een deel van de transfersom tegemoet zien op basis van afspraken uit het verleden.

St. Juste speelt sinds het seizoen 2019/20 voor FSV Mainz en groeide vrijwel direct na zijn komst uit tot vaste basiskracht. Dit seizoen komt hij amper in actie: hij heeft al het gehele seizoen last van een schouderblessure.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!