Nieuws

Lewandowski nog steeds in het donker over toekomst: 'Moet je aan de club vragen'

Lewandowski nog steeds in het donker over toekomst: 'Moet je aan de club vragen'

23-04-2022 22:15

Robert Lewandowski kan nog niets kwijt over zijn toekomst bij Bayern MünchenDer Rekordmeister won zaterdag de tiende landstitel op rij na de overwinning op Borussia Dortmund, maar volgens de Poolse superspits is er nog geen nieuws over een eventuele verlenging.

Lewandowski ging in gesprek met Sky tijdens de festiviteiten. "Iets zal waarschijnlijk snel gebeuren. Ik lees wat er door de media wordt verteld, maar heb nog niets persoonlijk gehoord. Het enige wat ik weet, is dat er binnenkort een bijeenkomst is. Maar ik weet niet wat er dan gaat gebeuren", erkent de Poolse superspits. 

De spits kent dit jaar ook geen superlatieven en staat inmiddels op 48 treffers in 43 wedstrijden. "Mijn contract en toekomst zijn nog niet besproken. Er is nog niets bijzonders gebeurd", zegt Lewa tegenover de camera's. Op de vraag of de spits bij Bayern wil blijven: "Dat moeten beide partijen willen. De situatie is niet gemakkelijk." "Je zal aan de club moeten vragen of ze me willen behouden", besluit Lewandowski.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!