Nieuws

Prachtige anekdote van Conte: 'Verkeerde vrouw kiezen kan, maar spits niet'

Prachtige anekdote van Conte: 'Verkeerde vrouw kiezen kan, maar spits niet'

22-02-2022 19:08 Laatste update: 19:42

Antonio Conte lijkt in een goede bui na de overwinning op Manchester City (2-3). Tijdens de persconferentie van Tottenham Hotspur vertelt hij een lachwekkende anekdote en uit hij zijn 'liefde' voor Harry Kane. De spits maakte twee goals in de wedstrijd tegen de koploper.

De Italiaan krijgt een aantal vragen over de spitspositie en antwoordt als volgt: 'In Italië heb je een sportief directeur, Pantaleo Corvino. Hij zegt dat je fouten kan maken met het kiezen van een vrouw, maar niet met de keuze wie je als spits of keeper opstelt', vertelt hij lachend.

Ook kan de tacticus de liefde voor zijn spits niet onder stoelen of banken steken. "Hij moet spelen. Ook al heeft hij maar één been", grapt de manager over Kane. "Harry weet hoe belangrijk hij is in ons team, ook vanwege zijn ervaring. Ik maak natuurlijk een grapje. Ik zal een speler nooit verplichten om te spelen, maar ik benadruk alleen maar hoe belangrijk hij voor ons is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!