Nieuws

Neymar mogelijk op tijd hersteld voor Champions League-kraker

Neymar mogelijk op tijd hersteld voor Champions League-kraker

10-02-2022 16:44

Neymar lijkt op tijd te herstellen voor het Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid. De sterspeler van de Parijzenaren kwakkelt sinds eind november met een enkelblessure.

"Zijn ontwikkeling is positief", zo meldt PSG-trainer Mauricio Pochettino donderdag in een persconferentie. De Champions League-kraker tussen PSG en Los Blancos staat op 21 februari op de agenda en Pochettino neemt tot dan geen risico met de Braziliaan. Tot nu toe miste Neymar door zijn blessure elf wedstrijden bij de Franse topclub.

"Alle grote spelers willen er zijn bij grote gelegenheden. Neymar heeft ervaring en volwassenheid om naar dit soort situaties toe te leven en het beste van zichzelf te geven. Zijn ontwikkeling is positief", sluit de Argentijnse oefenmeester af. 

Georginio Wijnaldum is ook teruggekeerd van een blessure. De Nederlander bleef medio januari na de rust in de kleedkamer in het duel tegen Stade Brest. Wijnaldum had ook last van een enkelblessure, maar is inmiddels inzetbaar tegen Stade Rennais op vrijdag. Sergio Ramos en Ander Herrera ontbreken wel nog bij de Franse koploper. In de Ligue 1 is PSG de ongenaakbare nummer één, maar de afgelopen jaren willen de Parijzenaren vooral succes boeken in de Champions League. Dat is tot nu toe nog niet gelukt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!