Transfernieuws

'Lang mondeling neergelegd bij PSV, Eindhovenaren houden handen nog vrij'

'Lang mondeling neergelegd bij PSV, Eindhovenaren houden handen nog vrij'

11-05-2023 06:51

Van een transfer van Noa Lang naar PSV is momenteel geen sprake, meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller van Club Brugge werd afgelopen week aan de club uit Eindhoven gelinkt, maar daar blijft het vooralsnog bij.

Afgelopen maandag opperde Wilfred Genee in het programma Veronica Offside dat 'er in de wandelgangen' klonk dat Lang komende zomer wel eens naar PSV zou kunnen vertrekken. Volgens het ED klopt het inderdaad dat de voormalig speler van Ajax aan de Eindhovenaren wordt gelinkt, maar dat er niets concreet is.

'Bronnen melden dat de aanvaller (Lang, red.) vanuit agenten wel mondeling als optie is neergelegd bij de Eindhovense club, die op dit moment de handen nog vrij houdt', aldus het medium, dat een transfer net zo waarschijnlijk acht als die van vele andere spelers. 'Er worden op die manier overigens dagelijks tientallen spelers 'neergelegd' bij de club. PSV gaat vermoedelijk snel knopen doorhakken als er duidelijkheid is over eventuele deelname aan de Champions League-voorrondes', klinkt het.

De kans is zeer groot dat PSV zich op de flanken zal gaan versterken komend seizoen. Afgelopen winter haalden de Eindhovenaren met Anwar El Ghazi, Fabio Silva en Thorgan Hazard twee vervangers voor de vertrokken Noni Madueke en Cody Gakpo, maar Hazard en Silva keren aankomende zomer normaal gesproken terug naar hun clubs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!