Nieuws

Malacia-concurrent tekent bij: 'Staan aan het begin van onze reis met Ten Hag'

Malacia-concurrent tekent bij: 'Staan aan het begin van onze reis met Ten Hag'

04-04-2023 11:29 Laatste update: 11:46

Luke Shaw blijft in de komende jaren verbonden aan Manchester United. De linksback en concurrent van Tyrell Malacia heeft een nieuw contract tot medio 2027 op Old Trafford getekend.

Dat melden The Mancunians via de officiële kanalen. De contractverlening hing al langer in de lucht, maar is dinsdag wereldkundig gemaakt. "Negen jaar geleden tekende ik voor deze geweldige club en ik ben heel blij dat ik mijn verblijf kan verlengen", reageert de hoofdrolspeler. Ik ben enorm gegroeid sinds ik al die jaren geleden naar Manchester kwam, zowel als persoon als als speler en ik weet wat er nodig is om hier te slagen."

Een belangrijke reden om bij te tekenen bij Manchester United, is de aanwezigheid van Erik ten Hag. "We staan ​​aan het begin van onze reis onder leiding van de manager en zijn technische staf", vervolgt Shaw. "Er is een geweldige kans om hier iets speciaals te creëren en ik ga er alles aan doen om daar deel van uit te maken."

De inmiddels 27-jarige linksback werd in de zomer van 2014 weggeplukt bij Southampton voor 38 miljoen euro. In de zomer trok Ten Hag in de vorm van Malacia nog een kandidaat aan voor de Engelsman. De Nederlander moet de laatste weken weer voornamelijk genoegen nemen met een rol op het tweede plan. Zondag speelde Shaw nog negentig minuten gedurende de 2-0 nederlaag op bezoek bij Newcastle United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!