Transfernieuws

'Ajax-huurling maakt indruk bij Twente: Tukkers mikken op definitief verblijf'

'Ajax-huurling maakt indruk bij Twente: Tukkers mikken op definitief verblijf'

21 maart - 08:24
1

FC Twente wil Anass Salah-Eddine behouden. De huurling van Ajax maakt een goede indruk op de Tukkers die de mogelijkheid onderzoeken om hem definitief in te lijven, meldt TC Tubantia.

Het medium deed navraag bij technisch directeur Jan Streuer, die aangaf dat Twente de opties voor een langer verblijf van Salah-Eddine onderzoekt. De Nederlander met Marokkaanse roots kwam in de eerste seizoenshelft niet aan bod in de ploeg van Ron Jans, maar laat zich steeds vaker zien als linksback en verdedigende middenvelder.

Twente zou Salah-Eddine het liefst definitief overnemen van Ajax, maar ook andere mogelijkheden worden onderzocht. Hoe de Amsterdammers zelf in het verhaal staan is nog niet bekend. Zelf weet de speler nog niet hoe zijn toekomst eruit gaat zien. "Of ik bij FC Twente blijf na dit seizoen? Goede vraag, maar ik ga daar nu nog niet op antwoorden. Ik durf het nog te niet te zeggen. Ik hoop het wel", klinkt het in gesprek met Tubantia.

Naast de Tukkers onderzoekt Salah-Eddine ook uiteraard zelf zijn opties. "Na het seizoen ga ik kijken wat het beste is. Ik ga nu niet roepen dat ik hier blijf, of terugga naar Ajax. Ik moet inderdaad veel spelen en me elke week laten zien. Of Ajax al van zich heeft laten horen? Dat houd ik voor mezelf. Wat FC Twente wil? Dat moet je aan Jan (Streuer, technisch directeur, red.) vragen", besluit de Amsterdammer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

No Poll