Nieuws

Speeldatums halve finales KNVB Beker bekend: Klassieker op 5 april

Speeldatums halve finales KNVB Beker bekend: Klassieker op 5 april

07-03-2023 19:00

De KNVB heeft de speeldatums bekendgemaakt voor de halve finales van de KNVB Beker. De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax staat gepland voor woensdag 5 april.

Spakenburg en PSV treffen elkaar over exact vier weken op dinsdag 4 april om 20.00 uur op De Westmaat, het sportcomplex van de amateurclub. Feyenoord en Ajax nemen het een dag later op hetzelfde tijdstip tegen elkaar op in De Kuip. Het is de tweede keer dit seizoen dat Ajax op bezoek gaat bij Feyenoord, in januari speelde de ploeg van toen nog Alfred Schreuder met 1-1 gelijk tegen de koploper van de Eredivisie. Net als toen zullen er op 5 april ook geen uitsupporters welkom zijn.

Feyenoord bereikte de halve finale van de KNVB Beker door op bezoek bij sc Heerenveen met 0-1 te winnen. Ajax won op De Vijverberg met 0-3 van De Graafschap, Spakenburg stuntte tegen FC Utrecht (1-4) en PSV won in eigen huis met 3-1 van ADO Den Haag. De winnaars van de halve eindstrijd nemen het op zondag 30 april tegen elkaar op in de finale van de KNVB Beker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!