Nieuws

Marca schaart Madueke bij meest talentvolle spelers ter wereld in speciaal elftal

Marca schaart Madueke bij meest talentvolle spelers ter wereld in speciaal elftal

02-01-2022 13:09

Noni Madueke staat er goed op bij de Spaanse krant Marca. De PSV'er is opgenomen in een elftal bestaande uit de meest talentvolle spelers, die op de nominatie staan definitief door te breken in 2022.  

Dit seizoen wordt Madueke geteisterd door hamstringblessures. In de eerste weken van het seizoen was de Engelsman op dreef. In de 0-4 zege van de Eindhovenaren in Amsterdam op Ajax in de strijd op de Johan Cruijff Schaal vervulde de aanvaller een glansrol. 'PSV doet dit seizoen een verrassende aanval op de troon van Ajax, met Madueke als één van de belangrijkste oorzaken.' 

Het blessureleed blijft niet onopgemerkt door het Spaanse medium. 'Hoewel spierblessures hem al sinds september dwars zitten, was hij in de eerste weken van het seizoen direct goed voor zes goals en één assist.' Marca verwacht dat de negentienjarige aanvaller ooit nog terugkeert in zijn vaderland. 'Zijn directe spel wordt op waarde geschat door PSV-trainer Roger Schmidt en Madueke gaat hoe dan ook ooit terugkeren in de Premier League.' 

Andere bekende namen in het elftal zijn die van Bayer Leverkusen-wonderkind Florian Wirtz en Stade Rennais-aanvaller Kamaldeen Sulemana, die afgelopen zomer nog dicht bij een transfer naar Ajax was.   

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!