Nieuws

Wijndal krijgt weinig begrip met uitspraken: 'Dacht dat hij het cynisch bedoelde'

Wijndal krijgt weinig begrip met uitspraken: 'Dacht dat hij het cynisch bedoelde'

27-02-2023 20:41
1

Kenneth Perez kan met zijn pet niet bij de uitspraken van Owen Wijndal. De linksback van Ajax gaf onlangs aan dat hij en Steven Bergwijn samen 'de beste linkerkant van Nederland' vormen.

Bij die uitspraak bleef het niet. Wijndal voegde er zelfs ook nog aan toe dat hij en Bergwijn ook in Europa 'wel een aardige linkerkantje’'zijn. "Ik dacht echt dat hij het cynisch bedoelde. Ik dacht echt: dit is met een glimlach gezegd", begint Kenneth Perez bij 'Dit was het Weekend' op ESPN. De Deense analist trekt een conclusie. "Het geeft aan hoe zij over zichzelf denken", stelt hij.

Perez maakt vervolgens korte metten met de 'waan' van Wijndal. "Ook al was die in bloedvorm, was je nog nergens in Europa", vervolgt de Deen, die wel een schouderklopje geeft aan John Heitinga. De trainer van de Amsterdammers reageerde op de situatie na het duel met Vitesse (1-2). "Heitinga is open en eerlijk. Veel trainers hadden gezegd: de speler zegt dat, ik kan er niet zoveel mee. Heitinga lost het op deze manier soepel op", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!