Nieuws

AS pakt uit: 'Cruciale dagen' voor Bellingham, Real Madrid en Borussia Dortmund

AS pakt uit: 'Cruciale dagen' voor Bellingham, Real Madrid en Borussia Dortmund

2 januari - 15:40
1

Volgens informatie van AS zijn 'de komende dagen' cruciaal aangaande de toekomst van Jude Bellingham. De negentienjarige middenvelder wordt begeerd door Real Madrid en zal met zijn werkgever om de tafel gaan om te praten over een eventuele transfer.

Er staat één onderwerp centraal in het gesprek met Die Borussen: vertrekt Bellingham in de zomer uit het Signal Iduna Park, of behoort een langer verblijf tot de mogelijkheden? De Duitsers zouden de international hebben opgeroepen in de komende dagen een knoop door te hakken. De vraagprijs van Borussia bedraagt honderd miljoen euro, plus veertig miljoen euro aan bonussen, weet AS.

De komende dagen zijn ook voor Real Madrid 'cruciaal', aldus de Spaanse krant. De club verwacht duidelijkheid vóór 6 januari. Dan reist Bellingham met Borussia Dortmund af naar Marbella voor een achtdaags trainingskamp. Toch lijkt het supertalent na een weergaloos WK onhoudbaar geworden voor de Bundesliga-club. 'De Duitsers beschouwen hem als verloren en denken met 95 procent zekerheid te kunnen zeggen dat hij vertrekt', aldus AS.

Ondanks interesse van onder meer Manchester City, Liverpool en Chelsea ligt De Koninklijke op poleposition om Bellingham binnen te hengelen. AS benadrukt tot slot dat de onderhandelingen tussen Real Madrid en Borussia Dortmund om een transfer van Bellingham te bespreken echter nog niet begonnen zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie