Nieuws

Suárez spreekt opnieuw over Koeman: Dat duurde ongeveer veertig seconden

Suárez spreekt opnieuw over Koeman: "Dat duurde ongeveer veertig seconden"

06-10-2021 19:47

Luis Suárez heeft zich andermaal uitgelaten over Ronald Koeman. De trainer van FC Barcelona maakte vorig jaar duidelijk hem niet nodig te hebben. Maar die boodschap kwam niet van Koeman zelf.

"Hij had niet de persoonlijkheid om het mij rechtstreeks te vertellen. Ik werd gebeld door Josep María Bartomeu (de vorige voorzitter van Barça, red.), die me vertelde dat ik niet in de plannen van de trainer voorkwam", zegt Suárez tegen RAC1.

Later sprak Suárez Koeman alsnog één op één. "Dat duurde ongeveer veertig seconden, zo ga je niet met elkaar om. Maar toen vertelde hij me alsnog dat ik niet in zijn plannen voorkwam."

Suárez verkaste naar Atlético Madrid en werd met die club kampioen van Spanje. "Ik zag dat zij het mentaal zwaar hadden, de beelden spraken voor zich. Dat is pijnlijk, maar op het veld waren ze gewoon mijn rivalen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!