Transfernieuws

Update: Fortuna bevestigt terugkeer van Feyenoord-huurling naar Amerika

Update: Fortuna bevestigt terugkeer van Feyenoord-huurling naar Amerika

18-11-2022 16:30 Laatste update: 16:28
1

Cole Basset is hard op weg naar de definitieve uitgang bij Feyenoord. De Amerikaan lijkt terug te worden gehaald door Colorado Rapids.

Dat meldt De Limburger. De 21-jarige Amerikaan wordt momenteel gestald bij Fortuna Sittard door Feyenoord, maar ook daar komt Basset maar weinig aan de bak. De Amerikaanse middenvelder kwam slechts negen keer binnen de lijnen bij de Limburgse Eredivisionist. Acht keer gebeurde dat als invaller.

Feyenoord huurde Basset in januari 2022 voor anderhalf jaar van Colorado Rapids, maar daar lijkt nu vroegtijdig een einde aan te komen. De Rotterdammers bedongen destijds nog een optie tot koop, maar alles lijkt erop dat deze niet zal worden gelicht. De Amerikaan maakte op 20 februari 2022 nog wel zijn debuut voor Feyenoord, in De Kuip tegen SC Cambuur.

De ploeg van Arne Slot beschikt over voldoende middenvelders, waardoor besloten werd Basset bij Fortuna te stallen. Ook daar wilde het maar niet lukken, waardoor zijn club hem terug naar Amerika wil halen.  

Update: Fortuna Sittard heeft bevestigd dat Cole Basset inderdaad terugkeert naar Colorado Rapids. Daarmee zit zijn tijd er bij Feyenoord en Fortuna Sittard definitief op. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!