Nieuws

Feyenoord heeft aanvallende impuls al in huis: 'Zie hem liever dan Jahanbakhsh'

Feyenoord heeft aanvallende impuls al in huis: 'Zie hem liever dan Jahanbakhsh'

15-11-2022 08:27
1

Volgens Ali Boussaboun hoeft Feyenoord niet ver te zoeken voor een aanvallende impuls. De voormalige speler ziet in Marouan Azarkan namelijk een prima vervanger van Alireza Jahanbakhsh, zo vertelt hij bij RTV Rijnmond.

Azarkan wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan Excelsior en maakt indruk bij de Kralingers. In de stadsderby van afgelopen zondag gaf hij bovendien de assist bij de 0-1 van Kenzo Goudmijn. "Het is een geweldige speler. Zo creatief, zoveel vertrouwen aan de bal, lef. Ik zie hem liever bij Feyenoord dan Alireza Jahanbakhsh."

"Een klein en heel technisch vaardig mannetje, die heel moeilijk is te verdedigen. En juist op de helft van de tegenstander is hij ideaal, heel handig in de kleine ruimte. Feyenoord heeft nu niet dat soort spelers. Walemark doet het niet zo best en ook Jahanbakhsh heeft ruimte nodig, die moet rennen", vervolgt hij.

Geert den Ouden is het ermee eens. "Ik heb Azarkan op zien komen in de jeugdelftallen van Feyenoord, toen had hij nog wel wat kapsones. Ik zie nu een andere jongen. Meer bewust, wetend dat hij er nog niet is. Hij is een soort mini-Messi. Zonder ze nou qua kwaliteit te willen vergelijken. Maar ik zie wel een vergelijking in stijl, ze moeten beiden veel tackles ontwijken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!